Osnovna delatnost preduzeća je izvođenje svih vrsta građevinskih radova iz oblasti visokogradnje, od grubih građevinskih, građevinsko-zanatskih, instalaterskih do završno-zanatskih radova.

Odlikuje nas izuzetna stručnost i iskustvo nastalo iz višegodišnje prakse, visok kvalitet izvedenih radova, realne cene i stotine zadovoljnih investitora. Svojim razvojem proteklih godina, od izgradnje malih stambenih objekata G.P.Đondić d.o.o. danas gradi prepoznatljive, kako stambene tako i poslovne objekte u Novom Pazaru.

Naš primarni cilj je da kupci budu zadovoljni kvalitetom naših objekata u svakom pogledu, te da kupovinom našeg stambenog ili poslovnog prostora Težimo takvom kvalitetu koji će našim kupcima obezbediti da sarađujući sa nama trajno reše svoje stambene potrebe.

Želimo da budemo lider na tržištu investicija u izgradnji stambenih i poslovnih prostora u regionu. Sigurni smo da će u oblasti građevinskog inženjeringa domaći i strani investitori u nama videti partnera sa kojim dobijaju kvalitet i sigurnost.

Delatnost:

GRAĐEVINARSTVO / Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada

PIB:

106970930

Adresa:

Dvadesetosmog novembra Kula dom bb

Poštanski broj:

36300

Grad / Opština:

Novi Pazar

Telefon: 020/318-555
Telefon2: 063/604-291
Email: info@gpdjondic.rs / g.p.djondic@gmail.com
Web: www.gpdjondic.rs