INFORMACIJE O FIRMI

Euris d.o.o. je spoljno trgovinska kompanija specijalizovana za uvoz, distribuciju
i prodaju robe sa sedištem u Beogradu i deo je grupacije koja posluje u više Evropskih zemalja.
Razvojem tržista i definisanjem potreba potencijalnih kupaca, Euris d.o.o formira više segmenta poslovanja, kao sto su distribucija potrošnih materijala, alata I mašina za industrijsko pakovanje, distribucija proizvoda iz segmenta bele tehnike, posredovanje u raznim spoljno –trgovinskim poslovima, izvođenje radova u gređevinarstvu kao i savetovanje I posredovanje.

Euris d.o.o je perspektivna i mlada kompanija koja je zasnovana na principima stručnosti, profesionalnosti, odgovornosti i opštoj poslovnoj kulturi zaposlenih. Insistira se na stalnom poslovnom usavršavanju i bliskom kontaktu sa korisnicima nasih proizvoda i usluga. Odabirom naših proizvoda je postignut je najbolji odnos cene i kvaliteta. Zadovoljan kupac je nas uspeh i potvrda da naš tim dobro radi.

Širok spektar proizvoda za pakovanje baziran je na ponudi:

– Mašine za pakovanje
– Alati za pakovanje
– Streč folija
– Plastična, čelična i tekstilna traka za pakovanje

Euris je uvoznik i distributer  GREJNIH TELA – uljnih radijatora, grejalica, konvektora i gasnih peći – marke Tesy, čiji su proizvodi prepoznatljivi na trzistu a odlikuju se visokim kvalitetom i modernim dizajnom. Proizvodnja je organizovana  u Bugarskoj  po licenci i sertifikatima koji nose znak Evropske unije i prodaju se u vise od 80 zemalja sveta.

Euris je generalni uvoznik i distributer kućnih i industrijskih elektičnih bojlera robne marke TESY. U okviru kućnih bojlera nudimo:  kupatilske bojlere (base line  i premium line), sa horizontalnom i vertikalnom montažom  sa i bez izmenjivača, kao i kuhinjske bojere (compact line) visoko i nisko montažne.

http://www.euris.rs/

http://www.pakovanje.rs/

http://www.bela-tehnika.com/

GALERIJA

Euris d.o.o.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Save Maškovića 3

11040 Beograd

TELEFON

011/398-90-38

011/630-50-50

E-MAIL

g.zecar@euris.rs