INFORMACIJE O FIRMI

Omladinska Zadruga EUFRAT je osnovana i počela je sa radom 01.03.2000. godine.

U osnivanju Zadruge su učestvovali učenici studenti sa namerom da sebi i svijom kolegama pomognu u pronalaženju radnog angažovanja na povremenim, privremenim i pomoćnim poslovima, radi sticanja raznih radnih iskustava, ostvarivanja prihoda za školovanje i poboljšanje uslova sa ostvarenje budućih životnih ciljeva.

Omladinska Zadruga je NEPROFITABILNA organizacija koja ima HUMANITARNI karakter i kao takva služi da pomogne mladim ljuduma da lakše pronađu zaposlenje, steknu radne navike i iskustva i poboljšaju svoje materijalne uslove za školovanje. Sve omladinske Zadruge u Republici Srbiji posluju po istim zakonskim osnovama i zadružnim principima tako da su prava i obaveze Poslodavaca, Članova i Zadruga jednaki za sve učesnike i korisnike delatnosti Omladinskih Zadruga.

Osnovna i najvažnija delatnost O.Z. EUFRAT je da pomaže mladim ljudima u pronalaženju adekvatnog upošljavanja, kako u struci, tako i van nje. Zaštita članova u odnosu prema poslodavcu je takođe važna obaveza i usluga koju O.Z. EUFRAT pruža svojim članovima.Velika ponuda poslova, redovna isplata zarada i zadovoljni članovi su činjenice sa kojima Zadruga može da se pohvali.

Poslodavcima nudimo selektovanu radnu snagu, omladince sa dobrim karakteristikama , koji su spremni da, za veoma kratko vreme, odgovore svim izazovima i radnim zadacima.

Jednostavna administracija i stručno savetovanje su takođe usluge koje poslodavcima povećavaju efikasnost u poslovanju.

Omladinska Zadruga vrši angažovanje svojih članova na obavljanju PRIVREMENIH, POVREMENIH i POMOĆNIH poslova tj. poslova van radnog odnosa.

Učlanjenje u O.Z. EUFRAT je BESPLATNO !

SVI SU DOBRODOŠLI ! Proverite zašto smo NAJBOLJI !

http://www.eufrat-oz.rs

EUFRAT OMLADINSKA ZADRUGA

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Zemunska 35a / 8

11070 Novi Beograd

TELEFON

065/444-44-94

065 / 9895-935

E-MAIL

ozeufrat@gmail.com