INFORMACIJE O FIRMI

Mi radimo po principu ključ u ruke – od uzimanja mera na samom objektu, izrade u fabrici, završne obrade – do postavljanja na objektu. Naša maksima je tačnost, kvalitet i povoljne cene !

Opremanje enterijera podrazumeva široku paletu proizvoda, tako da naš proizvodni program čine: ulazna vrata, unutrašnja vrata, sobna vrata (furnirana i od punog drveta kao i od farbanog medijapana), drveni nameštaj, kreveti (standardni, bračni i dečiji) stepeništa, kuhinje, obloge za radijatore, kao i veliki proj osatlih proizvoda od drveta koji su sastavni deo svakog enterijera. 
U našem proizvodnom procesu koristi se širok spektar materijala koji čine svaki proizvod jedinstvenim. Kombinacije punog drveta (hrast, mahagoni, trešnja itd…), medijapana, furnira – daju nam veliki broj mogućnosti u dizajniranju i izradi enterijera po vašoj želji i meri, od klasičnih pa do najmodernijih linija. Ponosni smo što su naši proizvodi sastavni deo velikog broja raznih objekaat, medju kojima su poslovni prostori, hoteli, stanovi, kuće, apartmani i ostali mnogobrojni enterijeri.

http://www.enterijervicovic.com

GALERIJA

Enterijer Vićović

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Jovana Milovanovića 6

11010 Beograd

TELEFON

011/394-0214

011/391-2072

063/394-041

064/112-32-85

E-MAIL

d.vicovic@open.telekom.rs