INFORMACIJE O FIRMI

Nudimo usluge čišćenja i dezinfekcije paročistačima u industriji i drugim delatnostima

Deterdžent za industrijsku dezinfekciju i čišćenje može biti supstituisan upotrebom suve pare i sa povoljnostima u pogledu potrošnje vode, hemikalija, higijene i održavanje sistema HACCP. MENIKINI paročistači i generatori pare rade do 10 bari i 185 °C, razvijeni za dezinfekciju i čišćenje.

Prihvatanje efektivnijeg vida čišćenja i održavanja je ključni cilj za eliminisanje patogenih elemenata od površine do same opreme. Pomoću MENIKINI industrijskih paročistača ovaj vid procesa postaje brži i lakši jer suva para smanjuje potrošnju, skraćuje vreme čišćenja i ujedno povećava uštedu jer se ne koriste hemikalije.

MENIKINI mašine, takođe garantuju totalno održavanje i uništavanje svih mikroorganizama, zbog velike toplote nastale parom.

Korišćenjem MENIKINI tehnologije za proizvodnju zasićene suve pare, problemi oko čišćenja i skidanja ulja koji su prisutni u proizvodnji mogu da se reše na brz i ekonomičan način. Tokom korišćenja alatnih mašina i metalnih delova, para je savršena za skidanje ulja.

https://www.eco-steam.rs/

GALERIJA

ECO STEAM RADNJA ZA ČIŠĆENJE ZGRADA I OPREME

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vuka Karadžića C-3/A

35000 Jagodina

TELEFON

063/640-101

E-MAIL

info@eco-steam.rs