INFORMACIJE O FIRMI

Džimi commerce prigrevica doo

Preduzeće Džimi-Commerce DOO je počelo sa radom 2. aprila 2004. godine. Danas, u svom sastavu preduzeće sadrži nekoliko različitih delatnosti koje spaja i objedinjuje, kako bi pružio što potpuniju uslugu svojim kupcima.

Delatnosti koje se odvijaju u sklopu preduzeća su:

  • prodaja građevinskog materijala,
  • prodaja ogreva,
  • prodaja trebera (pivarskog tropa),
  • usluga prevoza,
  • usluga rada građevinskih mašina,
  • popravka kamiona…

Preduzeće zauzima površinu od 10.000m2, a od toga zatvoreni magacinski prostor zauzima 5.000m2 a ostalo je otvoreni prostor koji služi za skladištenje rastresitog građevinskog i ogrevnog materijala kao što su: šljunak,pesak,ugalj itd. Dostavu robe vrši samo preduzeće.
Osim usluga transporta Džimi Commerce doo pruža i usluge ultom, bagerom, viljuškarima kao i uslugu vaganja. Preduzeće je uspešno u svakoj od navedenih delatnosti. Od novembra 2014. godine Džimi Commerce doo u svom sastavu ima i benzinsku pumpu TS, a od februara 2015, godine preduzeće je osnovalo ogranak u Bezdanu, kako bi bilo što dostupnije kupcima iz različitih opština.

Povezivanje prethodno navedenih delatnosti omogućava preduzeću Džimi-Commerce doo da ostvari svoj glavni cilj a to je u što većoj meri ispunjenje različitih zahteva i potreba naših kupaca koji zahvaljujući različitosti proizvoda i usluga koje nudimo mogu da reše odnosno zadovolje svoje potrebe na jednom mestu.

GALERIJA

Džimi Commerce Prigrevica DOO

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Obilićeva bb

25263 Prigrevica

TELEFON

063/105-85-35

025/882-720

025/810-758

E-MAIL

kancelarija@dzimicommerce.co.rs

dzimicommerce.transport@gmail.com