INFORMACIJE O FIRMI

Firma Profy roll osnovana je 2009. godine.

Bavimo se proizvodnjom, prodajom i montažom:

  • venecijanera
  • roletni
  • fiksnih i rolo komarnika
  • trakastih i rolo zavesa
  • harmonika vrata.

Vođeni idejom da je kvalitet najbolja reklama, svaku narudžbinu radimo, kako kažu, “kao da radimo za nas”.

Sav repromaterijal je odličnog kvaliteta što nam dozvoljava da garantujemo dugotrajnost i izuzetnu tačnost izrade.

Svi proizvodi izrađuju se po meri i zahtevu kupca.

Naša deviza “kvalitet i brza usluga”.

U ponudi imamo široku paletu boja koju možete uklopiti uz Vaš već postojeći enterijer.

Venecijaneri se montiraju kako na standardne tako i na krovne prozore gde njihova funkcija ostaje ista. Montiraju se veoma lako a u procesu montaže Vaše prostorije se ne prljaju i stolarija se ne oštećuje.

RONDO roletne, sa polukružnom kutijom od aluminijuma ili plastificiranog lima, se odlično uklapaju na mnogim fasadama i daju im poseban izgled. Roletne su proizvod koji je dizajniran da pruži zaštitu od vetra, kiše, snega, hladnoće i toplote.

Aluminijske roletne su najkvalitetnija zaštita od sunčeve svetlosti, a istovremeno imaju funkciju zvučne kao i termo izolacije. Izrađene su od plastificiranog aluminijuma punjenog sa poliuretanskom penom, koja osigurava maksimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju, zaštitu prozora i postojanost boja.
Komarnici predstavljaju evoluciju zaštite od komaraca i insekata. Apsolutno zdraviji proizvod od mnogih ostalih rešenja protiv komaraca i insekata.
Izrađuju se od čvrstih materijala i vremenski postojanih elemenata sa elegantnim i prefinjenim dizajnom.
Trakaste zavese su elegantno i praktično rešenje za efikasnu zaštitu od sunca i spoljnih pogleda. Nekada su trakaste zavese bile odlika poslovnih prostora ali zahvaljujući velikom izboru dezena i boja trakaste zavese su našle svoju primenu i u stambenim objektima.

Proizvodimo ih u osam varijanti različitih materijala, gotovo u svim bojama što vam daje izbor od preko 50 dezena koje možete uklopiti uz Vaš već postojeći enterijer čime ćete upotpuniti prostor i učiniti ga ugodnim za boravak.

Ukoliko želite da pregradite prostor u Vašem lokalu, stanu ili kancelariji nudimo Vam naša harmonika vrata u više dezena.

Estetski lepo, dekorativno i naravno vrlo funkcionalno i praktično.

Boje koje imamo u ponudi su bela, drvo i mahagoni (sve boje postoje u varijantama sa prugama i čvorovima). Harmo vrata se izrađuju po željenim dimenzijama od modernih materijala vrhunskog kvaliteta.

GALERIJA

DUŠICA ERGARAC PR PROFI-ROLL

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vojni put 1 / 582f, Altina

11080 Zemun - Beograd

TELEFON

011/3160-527

064/1369-558

060/3161-453

E-MAIL

ergarac.d@gmail.com