dom za stare arija zemun

Prostire se na preko 1200 kvadratnih metara i raspolaže sa 19 jednokrevetnih, dvokrevetnih i višekrevetnih luksuzno opremljenih soba. Svaka soba ima zasebno kupatilo, kablovsku televiziju, klimu, frizider i kutak za posete.
Naš starački dom poseduje i sobe za poluintenzivnu negu opremljene specijalnim automatizovanim krevetima za nepokretne korisnike. Dva velika i svetla dnevna boravka sa klavirom, velikim TV i društvenim igrama u organizaciji socijalne radnice učiniće boravak u domu prijatnim i sadržajnim.
Cilj nam je da našim korisnicima olakšamo i ulepšamo život kroz organizovanu rekreaciju, društvene aktivnosti u saradnji sa klubovima penzionera Stari Grad i Čukarica, kao i školama slikanja i muzike, izradi ručnih radova i dr.
Brigu o korisnicima u staračkom domu vodi tim koji se sastoji od socijalnog radnika, lekara, medicinskih sestara i negovateljica. Dom je opremljen po vrhunskih standardima i uređen sa velikom pažnjom i razumevanjem potreba korisnika.
Dom za stare Arija, posebnu paznju posvećujem negovanju dosadašnjih navika i hobija korisnika, razvijanju društvenog života između korisnika, organizovanju izleta i koncerata i izgrađivanju pozitivnog odnosa prema sebi i okolini.

Naše usluge:

Domaćinska briga o svakom članu našeg doma za stare

Pozovite nas na 011 316 5781, 060 355 4004

Delatnost:

Zdravstveno i socijalno / Domovi za stara i nepokretna lica

PIB:

109550679

Adresa:

Rada Končara 85

Poštanski broj:

11080

Grad / Opština:

Zemun /Beograd

Telefon: 060/355-4004
Telefon2: 060/355-4074
Email: office@arija.rs
Web: https://arija.rs/
dom za stare arija zemun