INFORMACIJE O FIRMI

Dom za stara lica Tanasić na osnovu Rešenja Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike Republike Srbije broj 022-02-00087/2013-19, nastao je sa ciljem da starijim osobama obezbedi kvalitetan, društveno aktivan i siguran život, koji ovaj osetljiv period provode van svoje kuće i porodičnog okruženja.

Sve je osmišljeno u cilju pružanja visokokvalitetnih usluga kako bi se naši korisnici osećali komforno, sigurno i zbrinuto, od nege, higijene i ishrane pa do medicinskih usluga, radne terapije i društvenog života.Briga o vašim svakodnevnim aktivnostima i socijalnom životu. Brigu o zdravlju – podršku u borbi protiv bolesti. 

U trenutku kada potreba za pomoći i negom postane tolika da zahteva promenu vaše dosadašnje sredine i načina života stojimo vama i vašoj porodici na raspolaganju.Nega, pažnja i briga o bolesnim, starim licima je naš osnovni zadatak.Naš dom vam nudi luksuzan smeštaj i vrhunsku negu i usluge.

U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe,kupatila su prilagodjena sa tuš kabinama.Svaka soba je opremljena klima uređajem i LCD televizorima i ima svoj izlaz na terasu.

Sve je usmereno ka maksimalnom komforu, naši korisnici mogu birati izmedju privatnosti svojih soba i druženja sa ostalim korisnicima u okviru velikih i komfornih zajedničkih prostorija.

U okviru doma je i lepo uređeno dvorište za odmor i relaksaciju.

Ishrana u domu za stara lica Tanasić je pod nadzorom lekara nutricioniste.

Redovno se pripremaju 3 obroka i dve užine.

*domaća kuhinja sa 5 obroka
*program za vegeterijance
*program za dijabetičare

Hrana se redovno servira u zajedničkoj trpezariji, a po potrebi korisnika može biti dostavljena i u samoj sobi.

Društveni život u našem domu osmišljen je na veoma raznovrstan način da našim korisnicima ispunimo dan raznim aktivnostima. Trudimo se da stvorimo prijatno okruženje kako bi korisnicima doma za stare stvorili kvalitetan život i omogućili da svaki korisnik dobije društvo kakvo želi.

Organizujemo razne aktivnosti kako individualne tako i grupne, kao što su proslave rođendana, proslave značajnih kalendarskih datuma, kreativne tematske radionice, društvene igre, dnevna štampa, šetnje, posete, izleti i još mnogo toga u skladu sa korisnikovim željama i dosadašnjim navikama kako bi efikasno eliminisali osećaj samoće i usamljenosti naših klijenata.

U našem domu društveni život osmišljen je na veoma raznovrstan način, sadrži proslave rođendana, proslave praznika, značajnih kalendarskih datuma, kreativne tematske radionice, posete, izlete i još mnogo toga.

http://www.domzastaralica.com/

GALERIJA

Dom za stara lica Tanasić Barajevo

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Svetosavska 129

Barajevo, 11460 Beograd

TELEFON

063/8113720

011/8300-525

E-MAIL

domtanasic@gmail.com