INFORMACIJE O FIRMI

Ristović profesionalni servis BOSCH dizel pumpi može se pohvaliti najdužom i najbogatijom tradicijom u gradu. Godine rada tokom kojih smo uvek održavali besprekoran nivo profesionalnosti, kvaliteta i nadasve poštovanja individualnih potreba svakog klijenta učinile su da za sebe izgradimo ime koje je sinonim za pouzdanost i sigurno rešenje svih mogućih problema, a što je još važnije i preventivu istih. Pronaći ćete nas nas na Umci, u Teslinoj 31 u blizini glavnog puta Obrenovac-Beograd gde ćemo Vas rado dočekati i pomoći Vam da razrešite bilo kakav problem Vašeg vozila ili pak sprečite nastanak istog, a sve to u najkraćem mogućem roku. Nema razloga zašto Vas dobar auto ne bi pouzdano služio godinama uz profesionalno održavanja.

U našem servisu možete dobiti sledeće usluge:

  • Kompletan servis bošovih (BOSCH) pumpi
  • Sevis CRS (common rail systems)
  • Servis grejača
  • Servis turbo kompresora za sve tipove dizel motora
  • Servis dizni

Pumpe visokog pritiska

Centralni element bilo kog dizel motora su pumpe visokog pritiska koje sprovode gorivo do individualnih cilindara i pokreću rad dizel motora. Prvi sistem ovog tipa (CRS) lansirao je upravo BOSCH 1997. godine kada je stari sistem u kome je pritisak morao biti generisan individualno za svako ubrizgavanje goriva zamenjen novim i efikasnijim sistemom zahvaljujući kome je gorivo neprestano svakog trenutka dostupno za ubrizgavanje. Servisiranje pumpi sprovodi se po strogo preciznom postupku u našem servisu uz upotrebu najsavremenijih alata i mašina. Potrošni delovi se menjaju originalnim zamenama nakon čega se vrši kalibracija pumpe specijalizovanim alatom za tu namenu. Sledi niz ispitivanja i finih podešavanja na posebnom probnom stolu izrađenom upravo za namenu testiranja dizel pumpi. U stanju smo da ispravimo i rešimo bilo kakav nastali problem, ali da do njih ne bi došlo veoma su važne redovne kontrole ispravnosti i održavanje. Proizvođač preporučuje da se one obave na svakih pređenih 100.000km, što je isplativo na duže staze jer se redovnim održavanjem postiže značajno umanjena potrošnja goriva, emisija štetnih gasova po okolinu i bolji opšti rad čitavog motora. Naravno, ne najmanje važno je da se redovnim održavanjem sprečavaju iznenadni problemi, rizik od oštećenja što je od izuzetne važnosti za bezbednost u vožnji kako po Vas tako i po druge učesnike u saobraćaju. U radu koristimo isključivo originalne delove i alate za ovaj tip usluge.

Ispitivanje dizni

Dizne su još jedan element od izuzetnog značaja za opšti kvalitet rada motora, stoga se i njihovom održavanju u našem servisu posvećuje velika pažnja. Najsavremenijim alatima kojima rukuju naši profesionalni mehaničari vrše se precizna ispitivanja, podešavanja i zamenjivanje uložaka originalnim delovima. Redovnim održavanjem dizni postiže se fino raspršivanje goriva pri čemu svaka kapljica deluje kao samostalni izvor paljenja.

Bosch dijagnostika

Ključna element održavanja Bosch sistema je pre svega dijagnostika koju u našem servisu obavljamo na specijalizovanoj aparaturi poslednje generacije. Precizno detektovanje problema je prvi korak ka njegovom uspešnom rešavanju, te tokom procesa dijagnostike ispitujemo ispravnost svakog elementa svih sistema od senzora i regulatora pritiska pa do pumpi, dizni i ostalih delova motora. Na sve radove obavljene kod nas dajemo potpunu garanciju kvaliteta. Jedan smo od retkih servisa koji su specijalizovani za potpuni remont CR (Common Rail) dizni.

http://www.boschdizelservis.com

GALERIJA

DIZELSERVIS RISTOVIĆ

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Teslina 31

11260 Umka - Beograd

TELEFON

063/204-487

011/8025-870

E-MAIL

dizelservisristovic@hotmail.com