INFORMACIJE O FIRMI

Dijagnosticki centar skener je osnovan 2003 godine sa osnovnim ciljem da pruzi kvalitetnu medicinsku uslugu, savremenu dijagnostiku i na taj nacin olaksa pacijentima lecenje. Otvaranjem dijagnostickog centra skener pacijenti nisu imali potrebe da zakazuju preglede u vecim centrima, da cekaju mesecima na termin jer su kompletnu uslugu dijagnosticiranja dobili na pragu u Novom Pazaru. Preglede vrse najbolji strucnjaci iz oblasti dijagnostikovanja bolesti na najsavremenijim aparatima. 

Preventivni pregledi na multisjasjnom skeneru, magnetonoj rezonanci, uredjaju za dojku, ultrazvucnoj dijagnostici i ostalim uredjajima Vam obezbedjuju blagovremeno otkrivanje simptoma bolesti i adekvatno i uspesno lecenj

Ukoliko lekar otkrije neki nedostatak i uputi Vas na dodatno snimanje, verujte najboljim lekarima i centru sa najsavremenijom dijagnostickom opremom jer cete dobiti kvalitetnu dijagnozu u dijagnostickom centru skener.

Aparat za magnentu rezonanciju „Philips“ Intera

Najbolji uređaj za magnentu rezonanciju sa najnovijim softverskim rešenjima na Balkanu i optimalnim magnentim poljem i maksimalne rezolucije za sve vrste pregleda tela.

Prednosti u poređenju sa drugim MR aparatima:

Pregled traje kratko, nema zračenja, niti bilo kakve štete po organizam;

Kvalitet MR snimka – najbolji mogući (preporuka i svetske zdravstvene organizacije);

Debljina preseka je 0,4mm bez preskoka. Postoji i 3-d način snimanja;

Izvanredan prikaz mozga, endokranijuima u celini, unutrašnjeg uha, cele kičme, bubrega, nadbubrega, ekstremno efikasan u snimanju i dijagnosticiji povreda kostiju i zglobova, mekih tkiva, ligamenata, krvnih sudova, aorte u celini, perifernih krvnih sudova, prikaz dojki bez zračenja, ciljana biopsija dojke, prikaz prostate, ginekoloških organa kao i debelog creva, zatim primena u dijagnostici neuroloških oboljenja, planiranje zračne terapije u oboljenja tela itd.

http://www.centarskener.com

GALERIJA

DIJAGNOSTIČKI CENTAR SKENER NOVI PAZAR

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Gojka Bačanina 30

36300 Novi Pazar

TELEFON

064/417-417-8

020/410-010

E-MAIL

skenercentar.np@hotmail.com