INFORMACIJE O FIRMI

DEMI AUTO – TEHNIČKI PREGLED

Firma Demi je osnovana 2008. godine kao agencija koja se bavi pružanjem usluga u oblasti registracije i osiguranja vozila. Tokom višegodišnjeg poslovanja agencija se svojim upornim i kvalitetnim radom izborila na tržištu i stekla je veliki broj vernih klijenata i saradnika.

Sa željom da svim svojim klijentima omogući što bržu i jednostavniju registraciju vozila, agencija 2013. godine proširuje svoj delokrug poslovanja osnivanjem tehničkog pregleda Demi auto doo, koji se nalazi u strogom centru grada u Višegradskoj br. 1 (ugao sa Savskom), u neposrednoj blizini PS Savski venac.

Zahvaljujući savremenoj linijih tehničkog pregleda, omogućen nam je efikasan i siguran rad na vozilima, odnosno brza i jednostavna provera ključnih parametara vezanih za tehničku ispravnost Vašeg motornog vozila. Naše stručno i visoko profesionalno osoblje pobrinuće se da u svakom trenutku dobijete uslugu na najvišem nivou po pitanju provere tehničke ispravnosti sledećih vrsta vozila:
– Provera tehničke ispravnosti motocikala,
– Provera tehničke ispravnosti putničkih vozila,
– Provera tehničke ispravnosti lakih teretnih vozila,
– Provera tehničke ispravnosti vozila sa pogonom 4 x 4,
– Šestomesečni tehnički pregled.

Pored usluge tehničkog pregleda, obezbedili smo i kompletno produženje registracije motornih vozila na licu mesta bez odlaska u MUP. Naš cilj je da Vam ponudimo kompletnu uslugu na jednom mestu, po najpovoljnijim uslovima plaćanja, bez skrivenih troškova.

a tehničkom pregledu je moguće izvršiti kompletno produženje registracije bez odlaska u policijsku stanicu. Moguće je izvršiti i uplatu troškova registracije vozila na izdvojenom šalteru banke. Takođe, nudimo odloženo plaćanje troškova registracije čekovima građana bez odlaska u banku na više mesečnih rata.

Sastojimo se od tima mladih i ljubaznih stručnjaka i osnovni cilj nam je da budemo stalno dostupni i da maksimalno olakšamo našim strankama. Nalazimo se u strogom centru grada, u neposrednoj blizini stanice policije Savski venac i vrlo lako nas možete pronaći.

Dok pijete kaficu u savremeno opremljenom i prijatnom ambijentu, naše ljubazno i profesionalno osoblje preuzima brigu oko utvrđivanja tehničke ispravnosti i kompletne registracije Vašeg vozila, tako da od nas odlazite sa kompletno pruženom uslugom, bez dodatnih aktivnosti koje oduzimaju Vaše vreme.

Napominjemo i to da svi naši klijenti mogu besplatno da provere ispravnost svog vozila, pre odlaska na putovanje, kao i besplatan test amortizera na najsavremenijnoj opremi.

DEMI AUTO VAM NUDI

  • cene CRNO NA BELO – mi Vam nećemo ponuditi besplatan tehnički pregled i uzeti Vam tri kroz druge troškove
  • najsavremeniju opremu kojom se vrši ispitivanje Vašeg vozila
  • registraciju vozila bez odlaska u SUP
  • lakoću dolaska – nalazimo se u strogom centru grada, u ulici do koje je, čak i za vreme gužve, vrlo jednostavno doći
  • za naše verne klijente besplatan kontrolni pregled vozila u bilo kom trenutku
  • prijatan ambijent u kome ćete, uz kaficu, sačekati da naš tim odradi sve što je potrebno da još godinu dana ne razmišljate o nama
  • uštedu vremena i energije
  • besplatne savete

http://www.demiauto.rs

GALERIJA

DEMI AUTO – TEHNIČKI PREGLED

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Višegradska 1

11000 Beograd

TELEFON

065/373-30-00

065/365-77-77

E-MAIL

office@demiauto.rs