INFORMACIJE O FIRMI

Demetra RB je preduzeće specijalizovano za pružanje kompletnih profesionalnih usluga iz oblasti pejzažne arhitekture i hortikulture.

Preduzeće je osnovano 1992. godine sa sedištem u Beogradu. Zahvaljujući postavljanju visokih standarda u poslovanju preduzeće je tokom godina steklo veliki broj korisnika usluga. Danas se smatra pouzdanim partnerom koji u svakom trenutku može da odgovori na sve zahteve svojih klijenata iz oblasti projektovanja, izvođenja i održavanja zelenih površina

Naša delatnost obuhvata kompletnu uslugu na uređenju zelene površine, od dizajna do realizacije. U ponudi su izrada idejnog rešenja za Vašu zelenu površinu, saveti u vezi sa uređenjem dvorišta, izvođenje zemljanih radova, ozelenjavanje i sadnja biljaka, projektovanje i izvođenje sistema za navodnjavanje (sistem kap po kap i automatski pop – up sistemi), postavljanje tepih travesetva trave, biodekoracija enterijera i održavanje biljaka u enterijeru, održavanje zelenih površina koje podrazumeva košenje travnjaka, sanitarnu seču stabala i orezivanje biljaka, prihranu biljaka, zalivanje, suzbijanje korova, i ostale aktivnosti.

 Ono što nas preporučuje je to što:

  • poznajemo i poštujemo prirodu,
  • uvažavamo i štitimo interes klijenta, 
  • posedujemo znanje, iskustvo i efikasnost.  

PROJEKTOVANJE ZELENIH POVRŠINA

U okviru delatnosti planiranja i projektovanja Demetra RB nudi izradu savremenih idejnih rešenja i glavnih projekata za uređenje zelenih površina eksterijera, dizajn vrta, uređenje dvorišta, javnih i komercijalnih prostora, projektovanje sistema za navodnjavanje, uređenje terasa i žardinjera, biodekoracije enterijera i usluge iz oblasti pejzažne ahitekture i hortikulture. 

Naš projektni biro čini tim mladih, kreativnih i stručnih pejzažnih arhitekata koji su tu da zajedno sa Vama formulišu najbolje rešenje za Vaš prostor

IZVOĐENJE ZELENIH POVRŠINA

U okviru izvođenja radova u ponudi su: krčenje terena, čišćenje od šuta i priprema terena, zemljani radovi, uređenje bašte i vrta, sadnja biljaka, ugradnja sistema za zalivanje (automatski pop-up sistemi za zalivanje i sistemi za zalivanje “kap po kap”), izgradnja fontana i jezera, izrada alpinetuma, ozelenjavanje fasada, zasnivanje travnjaka (setva trave ili tepih trava, odnosno travni busen), nabavka saksija, žardinjera i ukrasnih biljaka za enterijer.

ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA

Održavanje zelenih površina podrazumeva uređenje dvorišta, redovno košenje trave, suzbijanje širokolisnih korova u travnjaku, orezivanje biljaka, prihranu travnjaka, prihranu sezonskih i višegodišnjih biljaka, sakupljanje lišća, održavanje sistema za zalivanje – podešavanje prskalica i redovna kontrola sistema sa podešavanjem protoka vode, orošavanje, zalivanje i prihranu biljaka u enterijeru

ZIMSKA SLUŽBA

Vršimo čišćenje i uklanjanje snega sa površina oko stambenih i poslovnih objekata upotrebom mehanizacije i ručno, uz korišćenje sredstava za otapanje snega. Posedujemo svu potrebnu mehanizaciju, stručni kadar i radnu snagu za izvođenje navedenih radova.

GALERIJA

Demetra RB

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Zarija Vujoševića 80

11070 Novi Beograd

TELEFON

011/31-12-798

011/21-42-147

063/77-07-213

065/37-07-213

E-MAIL

demetra@madnet.rs