INFORMACIJE O FIRMI

Dare šped doo

Firma je osnovana 2003. godine,sa osnovnom delatnošću carinskog posredovanja. Pored toga bavi se i organizacijom transporta, kako u zemlji tako i u inostranstvu.Sedište firme je u Beogradu, ul. Ljeska br. 51/3, sa odeljenjem u Novom Sadu, ul. Bajci Žilinskog br. 13.. Danas ovo preduzeće čini sedam zaposlenih. Preduzeće ima stalno zaposleni stručni kadar koji je zahvaljujući nesebičnom angažovanju osnivača i ulaganju u stručno osposobljavanje kroz praćenje i pravilno tumačenje svih spoljno trgovinskih propisa, uz uvođenje potrebnih inovacija, u mogućnosti da udovolji na najbolji način svakom zahtevu svojih klijenata

Usluge:

Transport (drumski, vazdužni, kontejnerski, železnički)

Međunarodni transport podrazumeva organizaciju i prevoz robe šleperima, hladnjačama, manjim kamionima (do 3,5t nosivosti), kombijem…iz svih delova Evrope a naročito iz Holandije, Belgije, Nemacke, Austrije, Italije, Mađarske…Organizujemo i kompletan avio prevoz za robu iz celog sveta i isto tako iz Srbije na bilo koju destinaciju u svetu.
Na svim graničnim prelazima imamo svoje partnere sa kojima sarađujemo tako da u svakom momentu (24 h dnevno) možemo prenauputiti vozilo sa robom na odredišnu carinarnicu u bilo kom gradu naše zemlje. 

Unutrašnji transport podrazumeva prevoz robe po celoj Srbiji i Crnoj Gori, kao i prevoz u lokalu,šleperima, manjim kamionima, kombijem i pick up-om.

Logistika

Predstavlja celokupan proces planiranja, obezbeđenja, kontrole i evidencije snabdevanja i zbrinjavanja materijalnim sredstvima,organizacije transporta i gde možete saznati sve u vezi transporta kao i informaciju gde vam se trenutno nalazi roba.

Špedicija

Špedicija podrazumeva pripremu kompletne papirologije za carinu i carinjenje robe u uvozu, izvozu, privremenom uvozu i izvozu robe , smeštaju robe, prenaupućenju robe… i sama procedura carinjenja na svim carinskim ispostavama u Beogradu kao i u drugim gradovima Srbije.

Skladištenje

Vršimo smeštaj robe u sva carinska i privatna skladišta u Beogradu.

Spoljno-trgovinsko poslovanje

Profesionalnost u radu, pružanje saveta i usluga predstavljaju osnov i moto postojanja našeg preduzeća.

GALERIJA

Dare šped doo

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Lješka 51/3

11030 Beograd

TELEFON

063/344-390

011/328-64-30

E-MAIL

darkob@eunet.rs