Cool D.O.O. – Taxi služba i ugradnja taksimetara

Za razliku od brojnih udruženja, Cool taksi je preduzeće koje postoji od 28.06.2000. godine.

Cool taksi je u isto vreme i inovator i pratilac savremenih trendova taxi prevoza što se ogleda u konstnantnom poboljsanju usluga koje pruza.

Od dana nastanka pa do danas, ide uzlaznom linijom, i povećanjem broja vozila, a i dizanjem kvaliteta usluga taksi prevoza, o čemu svoj sud mogu dati stalni korisnici naših usluga i milioni prevezenih građana.

U mreži Cool taksija sva vozila su opremljena radio stanicom, a prosečno vreme dolaska u zavisnosti od vremenskih prilika je od 3-5 minuta.

Veliki broj vozila, kao i uslovi i pravila rada učinila su da Cool taksi postane jedno od najpoželjnijih preduzeca za rad taksista, kao i jedno od najvise korišćenih i prepoznatljivih preduzeća.

Cool D.O.O. – Profesionalni taksisti

Cool taksi ima profesionalne taksiste sa dozvolom za rad, koji su uvek ljubazni i maksimalno profesionalni, sa odličnim automobilima za naše uslove. Pored toga napominjemo da je naš radio centar najprofesionalniji u gradu, sa ljubaznim i obučenim operaterima koji rade svoj posao na jednim ciljem – zadovoljstvo korisnika prevoza.

Cool D.O.O. –  Vozila

Vozila Cool taksija su po pravilu nepušačka vozila.

Prosečna starost taksi vozila je manje od 6 godina što Cool taxi po kvalitetu voznog parka stavlja na prvo mesto u Nišu ispred ostalih taksi preduzeća i udruženja.

Napominjemo da je uvek moguće zahtevati određen tip vozila. Cool taksi ima stroge norme čistoće, tako da svako vozilo mora biti čisto kako spolja tako i iznutra, a čistoća i ispravnost se redovno i vanredno proveravaju.

Cool D.O.O. – TAXI SLUŽBA

Preduzeće raspolaže sa 13 svojih vozila i 60 vozila koja rade po ugovoru. Sva vozila ispunjavaju EURO 3, 4 ili 5 standard.

Kao najbrojnija taxi služba u gradu, naše usluge su najbrže i najkvalitetnije. Cena pređenog kilometra je manja u odnosu na druge taxi službe, tako da važimo za najjeftiniji taxi u gradu!

Naš dispečarski centar je opremljen po evropskim standardima. Pored velikog monitora na kome se prate sva vozila opremljena GPS-om, nalazi se SERVER za pregled vožnji i PANIC TASTER. Taxi služba radi 24 časa, a zbog velikog broja poziva, u jednoj smeni rade po 2 dispečara.

Cool D.O.O. – PRODAJA I UGRADNJA TAKSIMETARA

Od 2002. godine u svom programu smo uvrstili prodaju taksimetara, njihovo servisiranje i baždarenje. Cool d.o.o. je jedini ovlašćeni servis u južnoj Srbiji za servisiranje i popravku taksimetara, za šta posedujemo rešenje od strane “Zavoda za mere i dragocene metale”.

U prodaji imamo taksimetre, koji su priznati od strane “Zavoda za mere i dragocene metale”. Dobavljači su SERVIS SREĆKOVIĆ i SERVIS STEVČEVIĆ iz Beograda.

Kao dugogodišnja i najbrojnija taxi služba, poznati smo po raznim humanitarnim akcijama.

Delatnost:

AUTO MOTO / Taxi prevoz

PIB:

100618422

Adresa:

Pantelejska 4

Poštanski broj:

18000

Grad / Opština:

Niš

Telefon:063/867-28-62
Telefon2:018/420-00-01
Email:info@cooltaxi.rs, cobicool@hotmail.com
Web:www.cooltaxi.rs