INFORMACIJE O FIRMI

PREDUZEĆE JE NASTALO OD ZANATSKE RADNJE KOJA POSLUJE JOŠ OD 1990. GODINE. 
BAVI SE USLUGAMA SERVISIRANJA I ODRŽAVANJA VOZILA, KAO I UGRADNJOM AUTO ALARMA, NAVIGACIJA, PARKING SENZORA, KSENON I LED FAROVA I DRUGE DODATNE OPREME KAO I SERVISIRANJEM I UGRADNJOM KLIMA SISTEMA. 
BAVIMO SE UVOZOM I PRODAJOM VOZILA

STRUČNOST I KVALIFIKACIJE

VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO I VELIKI BROJ REFERENCI KAKO IZ SEKTORA PRIVREDE TAKO I GRAĐANSTVA PREDSTAVLAJU ZA NAS DODATNI IZAZOV KAKO BI U VREMENU KOJE SLEDI BILI JOŠ BOLJI I U SKLADU SA SAVREMENIM TRENDOVIMA. VAŠE POVERENJE SAMO POTVRĐUJE DA SMO NA PRAVOM PUTU. NAŠI KLIJENTI SU I KOMPANIJE SIEMENS, NOKIA, COCA COLA, TELENOR, VIP, AFRODITA KOZMETIKA…

NAŠA KOMPANIJA VEĆ 15 GODINA ZAUZIMA VODEĆE POZICIJE U OBLASTI ODRŽAVANJA I SERVISIRANJA AUTOMOBILA. TU PRE SVEGA MISLIMO NA SERVIS KLIMA UREĐAJA, AUTOELEKTRONIKE I UGRADNJU DODATNE OPREME (SIGURNOSNI SISTEMI, AUDIO OPREMA, NAVIGACIONI SISTEMI I SATELITSKO PRAĆENJE VOZILA). STRUČNI KADAR, TRADICIONALNI POSLOVNI USPEH I VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO NAJBOLJA SU PREPORUKA ZA NAS, A VAŠE POVERENJE ONO ŠTO ŽELIMO DA OPRAVDAMO!

  • CAR RENTAL – IZDAVANJE VOZILA PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA
  • VOZNI PARK – VOZILA U PONUDI NAŠE KOMPANIJE
  • CENOVNIK – LISTA CENA IZDAVANJA PO SEGMENTIMA
  • INFO KONTAKT

IZNAJMLJIVANJEM VOZILA IZ NAŠE PONUDE DOBIJATE I SIGURNOST U POUZDANOST VOZILA U SVAKOM POGLEDU, A TO ZNAČI DA ĆE VOŽNJA BITI PRAVO ZADOVOLJSTVO.

NAŠA VOZILA

MALOLITRAŽNI GRADSKI AUTOMOBILI

MALI AUTOMOBILI SA NEŠTO VIŠE PROSTORA

LIMUZINE NAMENJENE ZA DUŽA PUTOVANJA

VOZILA ZA ZAHTEVNIJE KORISNIKE

GALERIJA

Car Studio D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Aleksandra Dubčeka 56

11080 Zemun - Beograd

TELEFON

063/103-55-13

065/900-93-93

E-MAIL

carstudio56@gmail.com