INFORMACIJE O FIRMI

BLACK GLAS-ZIJO NOVI PAZAR

Firma Black Glass Zijo je specijalizovano poduzeće za prodaju, ugradnju i reparaciju AUTO STAKLA na svim vrstama vozila. Osnovano 2010. godine, poduzeće se razvilo u poslovni subjekt sa najširim asortimanom auto stakala, guma i okvira za stakla. Naši kupci u Srbiji su: * trgovine autodelovima i servisi-radionice za popravku vozila * specijalizovani servisi za zamenu i popravku auto stakla * krajnji korisnici tj. vlasnici automobila. Naši direktni dobavljači su svi vodeći proizvođači i trgovci autostakala, sto garantuje visok kvalitet nasih auto stakala.

Glavna delatnosta firme Black Glass Zijo je prodja i ugradnja auto stakala. Posedujemo ogroman asortiman auto stakala za putnička i teretna vozila. Pored kvalitetnih auto stakala, koristimo i veoma kvalitetne lepkove što će vam garantovati udobnu voznju bez neprijatnih šumova. 

Vršimo zatamnjivanje stakla folijama najkvalitetnijim folijama, LLumar. Llumar folije su vrhunskog kvaliteta i dolaze u velikom broju nijansi. Takođe, u poslednje vreme, je sve popularnije zatamjivanje auto farova što automobilu daje posebno naglašen sportski izgled. U toj oblasti smo vodeći u Srbiji

 Zastitnim auto folijom možete promijeniti boju vozila već u roku od dva dana, a po potrebi je vrlo brzo skinuti ako poželite prodati vozilo sa originalnom bojom koja će radi zaštite folije biti očuvana u perfektnom stanju. Takođe, u tuning svetu, carbon folije se koriste za naglasavanje pojedinih delova automobila jer daju vrlo elegantan i sportski iygled vasem ljubimcu.

Više o nama na našem sajtu

http://www.autostaklabg.com

GALERIJA

BLACK GLAS-ZIJO NOVI PAZAR

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Save Kovačevića bb

36300 Novi Pazar

TELEFON

063/733-33-83

E-MAIL