INFORMACIJE O FIRMI

AutoSkola Jane se bavi osposobljavanjem kandidata za polaganje , „A“,  „A1″,  „B“, kategorije. Teoretski deo obuke se obavlja u prostorijama auto škole, a uz stručnu pomoć ljubaznog osoblja. Takođe organizujemo konslutacije pred polaganje teoretskog dela ispita, a za sve kandidate smo obezbedili i potrebnu literaturu za polaganje ispita. AutoSkola Jane se nalazi u Železniku i po kandidate dolazimo u sve delove grada što je posebna pogodnost. Naš cilj je da pružimo što kvalitetniju obuku kandidatima kako bi bili svrstani među najbolje auto škole u Beogradu.

Cilj je da kandidat dobije vrhunsku obuku uz pomoć stručnih i iskusnih instruktora i da nakon položenog vozačkog ispita bude u potpunosti osposobljen za učestvovanje u saobraćaju. Ovo garantuju godine iskustva u obučavanju i osposobljavanju novih vozača koje iza sebe ima naša autoskola. Obuka se vrši na dobro održavanim i klimatizovanim vozilima među kojima su Wolkswagen Polo, Fiat Punto, Renault Clio, Zastava Yugo, Zastava Iveco (kamion) i motor. AutoSkola „Jane“ Vam nudi organizovanje lekarskog pregleda uz 10% popusta! Autoskola poseban značaj pridaje učionici, u kojoj se odvija teorijska nastava i koja je opremljena nastavnim sredstvima prema najsavremenijoj metodologiji za edukaciju u ovoj oblasti.

Od samog osnivanja, autoskola radi na usavršavanju obuke za vozače, a time i na poboljšanju bezbednosti saobraćaja. Sa ponosom možemo reći da su iza nas hiljade zadovoljnih kanditata, sada već vozača, koji su naša najbolja preporuka. Naš cilj je od osnivanja Auto Škole „Jane“ da svakog kandidata naučimo da bude dobar vozač, kako bi doprineli što bezbednijem i kvalitetnijem saobraćaju.

GALERIJA

Auto škola Jane

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Avalska 2

11250 Beograd

TELEFON

011/258-07-11

063/851-00-63

E-MAIL

autoskolajane@gmail.com