INFORMACIJE O FIRMI

AUTO SERVIS MIKI

Višegodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti, konstantno ulaganje, kao i profesionalna nadogradnja su nam omogučili da i danas uspešno poslujemo. U našem servisu možete kompletno održavati svoje vozilo ili vozni park. Nudimo vam vrhunsku uslugu automehanike, autoelektrike, autoelektronike, najsavremeniju auto dijagnostiku, centriranje trapa, popravku i održavanje auto klima.

Ovde se naravno mogu obaviti i svi automehaničarski radovi; izmena ulja, remenja…, servis kompletnog vozila, generalno uređenje motora, punjenje i dezinfekcija klime, montaža i balansiranje guma, priprema za tehnički pregled I mnoge druge popravke.

Pored usluga za fizička lica, naš servis vrši i održavanje vozila i voznih parkova mnogih privatnih, društvenih i javnih preduzeća i ustanova. Sklapanjem ugovora o održavanju, obezbeđujete mnoge pogodnosti za Vašu firmu (popusti za pojedine usluge, odloženo plaćanje i dr.) Takođe, možemo garantovati tehničku ispravnost Vaših vozila, overom putnih naloga.

Auto servis “Miki” nudi Vam kompletnu uslugu – i više od toga. 

Servis poseduje najnoviju opremu za dijagnostiku kvara na automobilu – test aparat koji bez greške detektuje svaku nepravilnost u radu Vašeg auta. 

Ambasade i strana predstavništva imaju u Auto servisu “Miki” diplomatski popust u iznosu od 20% na usluge.

Više o nama i našim uslugama možete pogledati na našem sajtu

http://www.autoservismiki.rs/

GALERIJA

Auto servis Miki

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vojvode Skopljanca 31

11000 Beograd

TELEFON

011/247-35-55

011/247-22-76

011/397-12-40

063/254-800

E-MAIL

autoservismiki@beotel.rs

autoservismiki@gmail.com