INFORMACIJE O FIRMI

Počeli smo sa radom davne 1991. godine, ali zvanično RD Design postoji od 2004. Punih 18 godina radimo na pružanju usluga brendiranja vozila u saradnji sa renomiranim preduzećima iz oblasti dizajna, štampe i pružanja marketinških usluga. Svih ovih godina opstajemo zahvaljujući vrhunskom kvalitetu usluga, poštovanju rokova i izlaženju u susret svim zahtevima klijenata. Ideja nam je da u budućnosti, održimo i unapredimo visok nivo kvaliteta usluga.

Nudimo Vam usluge dizajniranja, proizvodnje i lepljenja pvc folije na sve vrste vozila.

Pod brendiranjem vozila podrazumevamo apsolutnu transformaciju automobila u boje vašeg brenda. Brendiranje ili autografika na vozilima se vrši lepljenjem prethodno štamane pvc folije na vozilo. Štampa na foliji može biti dizajnirana od strane naših dizajnera ili nam možete poslati vašu pripremu za štampu koja je dizajnirana u skladu sa vizuelnim identitetom vašeg brenda.

Prednosti naših usluga:

  • 18 godina iskustva
  • Kvalitetne folije
  • UV zaštita najsavremenijom tehnologijom
  • Iskusni majstori
  • 4 godine garancije

Brendiranje vozila predstavlja savršen izbor da na zanimljiv način prezentujete vaš brend kao i da ostvarite rezultate u sferi direktnog marketinga.

Gotovo da nema kamiona, autobusa ili tramvaja a da ne poseduju neku vrstu autografike. Pitate se zašto je to tako?

Odgovor je jednostavan. Prava bi šteta bila ne iskoristiti fizičku veličinu tih vozila i na njih ne ugraditi autografiku, pogotovo ako u obzir uzmemo da su vlasnici tih vozila većinom privredni subjekti kojima je potreban marketing. Mi Vam nudimo uslugu ugradnje autografike na Vaša vozila uz garanciju kvaliteta.

Posle mnogo godina uspešne saradnje sa taxi udruženjima, odlučili smo da izgradimo poseban program za brendiranje taxi vozila.

Ovim posebnim programom taksistima omogućavamo povoljnije cene za izradu i ugradnju autografike. Učinićemo da se taxi vozila sa našom autografikom pretvore u skladan brend kakav vaše taxi udruženje zaslužuje.

www.autografika.rs

GALERIJA

AUTO GRAFIKA RD DESIGN PLUS

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Radnih Akcija 36/16

11030 Beograd

TELEFON

065/322-11-00

064/90-90-608

E-MAIL

office@autografika.rs