INFORMACIJE O FIRMI

Auto centar Sedmica doo

Auto Centar Sedmica sa uspehom posluje od 2012. godine sa sedištem u Beogradu. Naš auto centar pruža usluge autopranja i vulkanizerske usluge. Radimo komplet pranje, spoljašnje pranje, unutrašnje pranje, dubinsko pranje, usisavanje i poliranje. Takođe, radimo i prodaju letnjih i zimskih auto guma, a nudimo i uslugu sezonskog čuvanja guma. U oktviru centra posluje i kafić u kojem naše mušterije mogu da se osveže i predahnu. Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona.

Vaš ljubimac ima potpuno pravo da zablista na prolecnom suncu i da izgleda kao da ste ga upravo izvezli iz salona automobila. Vaš automobil nakon predenih silnih kilometara po beogradskom asfaltu zaslužuje pranje nakon koga ce zablistati punim sjajem. 

Razmislite malo, koliko je toga vaš automobil ucinio za vas u poslednje vreme?
Svaki dan vas razvozi do posla, pravi vam društvo u gužvama, služi vam i kao pokretna trpezarija i kao i kanta za dubre koja je uvek pri ruci.

Automobil uvek možete i sami oprati, ali uz mnogo vremena, truda i vrlo verovatnu mogucnost da na kraju opet necete biti zadovoljni. 
Sve se to obicno završi tako što propisno ispolivate vodom i sebe i auto, a onda do kraja dana glancate i skidate mrlje koje nikako da nestanu.
Zato odvezite svoj auto kod onih koji to rade brzo i efikasno, koji ce uciniti da vam auto zablista za tren oka.

Naš izbor je autoperionica Car wash 7 gde cete uštedeti mnogo truda i dragocenog vremena koje umesto na pranje sada možete utrošiti na – uživanje u vožnji!  

GALERIJA

Auto centar Sedmica doo

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Borska 7v

11090 Beograd

TELEFON

065/30-33-921

E-MAIL

office@autocentarsedmica.rs