INFORMACIJE O FIRMI

Auto Servis DRAGAN se nalazi u glavnoj ulici u Kaludjerici. 
Servis između ostalog raspolaže komorom za susenje i farbanje boja na vodenoj bazi, šablonskim instrumentima za limariju, spot aparatom za izvlačenje lima I za ispravljanje delova od aluminijuma, radnim prostorom od oko 200m2 sa više prostorija, kancelarijom za prijem stranaka i uredjenim parking prostorom do 25 vozila.

U Auto Servisu DRAGAN radi 7 viŠe kvalifikovanih radnika obuČenih za rad na savremenoj opremi visokog kvaliteta za izvodjenje gore navedenih radova.
Rukovodilac servisa Dragan poseduje licno iskustvo preko 15 godina, a zaposleni imaju iskustvo u rasponu
od 7 – 25 godina na poslovima iz gore navedene grupe usluga o Čemu svedoce kvalitetno realizovane popravke vozila sa tezim i laksim ostecenjima mnogobrojnih zadovoljnih korisnika.

Između ostalih u zadovoljne korisnike usluga Auto Servisa Dragan se ubrajaju, Dunav Osiguranje, Delta Generali osiguranje motornih vozila,Wiener Stadtische osigraunje, Sava Osiguranje (sa kojima imamo ugovor o dugorocnoj poslovnoj saradnji), Milenijum Osiguranje, Basler Osiguranje, ComTrade, MV Sistem, Barba Music i mnogi drugi.

Auto servis Dragan vrši popravke velikih i malih havarija na putničkom i teretnom programu. Servis raspolaže sa mernim stolom za ravnanje, spot aparatima za ispravljanje delova i od aluminijuma. Imamo iskustva popravki na svim tipovima vozila.

Auto lakiranje se vrši u komori, profesionalno i sa najsavremenijim alatima, što garantuje maksimalan kvalitet. Boje se prave pomoću račanara tako da su nijanse precizno napravljene.

Kod boja koje su izgubile sjaj i na starijim vozilima radimo mašinsko poliranje čime vraćamo sjaj vozilu. Poliranje se vrši sa najkvalitetnijim mašinama i pastama za poliranje.

U servisu DRAGAN izvodimo manje mehaničarske usluge, usluge elektroničara i električara. Vršimo usluge centriranja trapa i šlep službe.

http://servisdragan.com/

GALERIJA

AS Dragan-M Auto servis

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Žikice Jovanovića Španca 15F

11130 Beograd

TELEFON

011/341-31-85
064/854-59-37
065/854-59

E-MAIL

asdragan.m@gmail.com