INFORMACIJE O FIRMI

Andjelko SZR

SZR „Anđelko – Sale pakreti“. Naša radnja postoji i radi od 10. maja 2006. godine i nudi Vam široku paletu svojih usluga. Osnovna delatnost naše radnje jeste rad sa parketom. Iza nas je dugogodišnje iskustvo u ovom poslu, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata, koji predstavljaju našu najveću motivaciju za daljim radom.

U ponudi imamo:

  •  Prodaju parketa
  •  Ugradnju parketa
  •  Poliranje parketa
  •  Hoblovanje parketa

Tokom godina svog postojanja ostvarili smo uspešnu saradnju sa poznatim parketarima na našem tržištu, tako da svojim kupcima možemo da ponudimo fabričke cene parketa. U našoj ponudi nalazi se hrastov parket visokog kvaliteta, laminat i brodski pod, kao i sav prateći materijal, za postavljanje podnih obloga.

Naš tim Vam stoji na raspolaganju na teritoriji Beograda, kao i širom Srbije. Podne obloge kao što su parket, laminat i brodski pod postavljamo u stambenim i poslovnim objektima u dogovoru sa našim klijentima. Prilikom našeg rada koristimo savremene mašine za hoblovanje i poliranje parketa, koji nam obezbeđuju visok kvalitet rada.

SZR „Anđelko – Sale pakreti“ je tu da Vam u svakom trenutku izađe u susret i omogući da uživate u toplini Vašeg doma ili poslovnog prostora obloženog parketom najvišeg kvaliteta. Dug vek trajanja, lako održavanje i estetski prihvatljiv izgled koji se savršeno uklapa u svako okruženje, osnovne su karakteristike parketa iz naše ponude.

GALERIJA

Andjelko SZR

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Drage Vukićevića II deo 5

11030 Čukarica - Beograd

TELEFON

063/833-22-32
064/697-72-82
011/8000-566

E-MAIL

saleparket@gmail.com

SAJT