INFORMACIJE O FIRMI

ALPINASTAR je ovlašćeni uvoznik i distributer STIGA-ŠVEDSKA proizvoda u Srbiji.ALPINASTAR – sve pod jednim krovom

Odličan savet, kvalitetan servis i naravno: dobra cena!
Iako mlada firma, ALPINASTAR d.o.o. zasniva svoj rad na bogatom trgovačkom iskustvu i tradiciji osnivača još od davne 1931. godine.
Od prvog dana, naše opredeljenje je bilo da svojim kupcima ponudimo profesionalni kvalitet proizvoda i usluga, po principu SVE POD JEDNIM KROVOM.
Za razliku od kupovine u hipermarketima, ALPINASTAR svojim kupcima pruža mnogo više: tehničke savete pri izboru mašine, instalaciju – formiranje mašine uz obavezan nulti servis, kada je on propisan od strane proizvođača, instruktažu – obuku rukovaoca, servisne usluge, transfer KNOW HOW u oblasti servisne usluge, uredno snabdevanje potrošnim materijalom i rezervnim delovima, i mnogo više pažnje svakom kupcu ponaosob.
Danas u svojoj ponudi ALPINASTAR nudi kompletan asortiman profesionalnih mašina, i to na svoja 3 prodajna mesta, kao i na prodajnim mestima svojih distributera od severa do juga Srbije.

ALPINSTAR je u Srbiji ovlašćeni uvoznik profesionalnih komunalnih — parkovskih mašina STIGA. Ovaj čuveni evropski brend, poreklom iz Švedske, deo je GGP grupe (Global Garden Products), vodeće evropske kompanije za proizvodnju baštenske opreme. 

GALERIJA

ALPINASTAR D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vidikovački venac 104d

11000 Beograd

TELEFON

011/23-222-93
011/23-222-81
fax: 011/23-222-81

E-MAIL

office@alpinastar.rs