INFORMACIJE O FIRMI

SALON KUPATILA ALIS | BEOGRAD

Salon kupatila Alis u svom programu nudi širok asortiman proizvoda za kupatilo domaćih i evropskih renomiranih proizvođača.

U sklopu salona imamo u ponudi i građevinske materijale u okviru našeg stovarišta građevinskih materijala gde se mogu naći materijali kao što je crep, fasadna cigla, siporeks, giter blok, šuplji blok, OSB ploče, termoizolacioni materijali: stiropor, stirodur, vunizol kao i adekvatan lepak za izolacioni materijal i još mnogo drugih materijala koje se koriste u građevinarstvu.

Takođe u ponudi imamo i gipsane table, vlagootporne table, profili (C, U, CD, UD, CW, UW), knauf ispunjivač, šrafove i sav prateći građevinski materijal koji je neophodan za rad sa gipsanim pločama.

Salon kupatila Alis se nalazi u Beogradu u ulici Cara Dušana 203 u Zemunu, na uglu ulica Cara Dušana i Banatske. Do salona se može doći batajničkim putem a najbliže linije gradskog prevoza su 17, 73, 84, 704, 705, 706 i 707.

U našem salonu možete pronaći ne samo kvalitetnu opremu za kupatila, već i za celu kuću. U ponudi su kako domaći, tako i uvozni proizvodi. Proizvodi koje možete naći kod nas su kupatilska oprema,keramičke pločicesanitarija i ostali prateći proizvodi neophodni za kupatilo kao i laminati, PVC stolarija i drugi građevinski materijali.

GALERIJA

Alis Kupatila D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Novosadski put bb

11000 Beograd

TELEFON

011/316-84-28

065/508-87-90

E-MAIL

office@aliskupatila.rs