INFORMACIJE O FIRMI

Preduzeće za međunarodnu špediciju, transport i usluge Alfa Prime doo, sa sedištem u Beogradu, osnovano je 2002 godine sa ciljem pružanja usluga u oblasti spoljnotrgovinskog prometa i pružanja pravnih saveta. Danas ovo preduzeće čini 14 zaposlenih i preko 7000 zadovoljnih pravnih i fizičkih subjekata. Profesionalnost u radu, pružanje pravnih saveta i usluga predstavljaju osnov i moto ovog preduzeća. U svim našim poslovnicama, u svakom trenutku naići ćete na ljubaznost, otvorena vrata za saradnju, kao i profesionalizam i efikasnost u radu. Alfa Prime posluje na šest lokacija u Beogradu uključujući i Javno carinsko skladište koje ima kapacitet od 680m2 koje je sa tehnološke strane potpuno opremljeno za smeštaj skoro svih vrsta robe. Posedujemo spoljne kancelarije na Aerodromu Nikola Tesla i na terminalu Kvantaš što nam omogućava da za svoje klijente u mnogome uprostimo i ubrazamo pripremanje sve potrebne dokumentacije.

Alfa Prime, kao preduzeće sa bogatim iskustvom u oblasti špedicije i posredovanja u carinskim postupcima možemo Vam ponuditi sledeće usluge:

 • carinsko posredovanje (priprema I obrada dokumentacije, sprovođenje carinskog postupka) u:
  • uvozu I izvozu robe
  • reexportu robe (prodaja robe ispod carinskog nadzora)
 • parcijalna I sukcesivna carinjenja robe
 • smeštaj robe pod carinski nadzor
 • privremeni uvoz robe I vozila
 • posredovanje u carinskom postupku diplomatskih pošiljki
 • izdavanje robe pod carinskom garancijom (odloženo plaćanje uvoznih dažbina)
 • carinjenje vozila (kompletna usluga po principu ”ključ u ruke”)

Alfa Prime u širokoj paleti svojih usluga nudi i usluge kako međunarodnog tako i domaćeg transporta po veoma povoljnim uslovima. Vršimo kompletnu logistiku transporta kao i sva potrebna osiguranja i garancije istog, našim vozilima ili vozilima nekog od naših domaćih ili inostranih partnera. Svojim klijentima u skladu sa njihovim potrebama možemo da ponudimo skoro sve vrste transporta i to: drumski, železnički, kontejnerski ili avionski. Za svoje klijente pored kompletnog (full load) transporta nudimo i usluge zbirnog (collective load) transporta kako bi kada se radi o manjoj količini robe povoljnijom cenom izašli u susret i smanjili troškove. 

Alfa Prime kao jedan od lidera na polju šedicije i logistike u svojoj ponudi nudi usluge smeštaja I skladištenja robe u javno carinsko skladište ALFA PRIME DOO povrsine 680m2, koje se nalazi u Luci Beograd, Žorža Klemensoa 24,, lamele 4b I 5a.Skladište poseduje kako 24h obezbeđenje tako i video nadzor i protivpožarnu zaštitu.Izuzetno je pristupačno sa velikim manevarskim prostorom i prilazom za bilo kakvu vrstu manipulacije, kako za velika tako i za mala teretna vozila svih vrsta.U mogućnosti smo da svojim klijentima ponudimo najpovoljnije uslove skladištenja svih vrsta robe široke potrošnje, kao I robe koja zahteva posebne uslove čuvanja I dr.Takođe sarađujemo sa partnerima slične ili iste delatnosti pa smo u mogućnosti da Vam ponudimo I usluge skladištenja na široj teritoriji Beograda I okoline.Sva pitanja u vezi uslova I cena skladištenja možete dobiti putem cenovnika ili nas možete kontaktirati putem telefona ili email-a gde ćete dobiti sve potrebne informacije.

U širokoj paleti naših usluga svim našim korisnicima prilikom uvoznog carinjenja njihovih vozila, kako fizičkih tako i pravnih lica, možemo ponuditi kompletnu uslugu po principu ključ u ruke. U ovom segmentu nudimo sledeće usluge:

 • Izbor i zaključivanje najpovoljnijeg i najboljeg osiguravajućeg društva
 • Autoodgovornost, autonezgoda i kasko osiguranje
 • Produženje i registracija vozila za fizička i pravna lica
 • Registracija vozila na RP I A tablice-predstavništva, ambasade, strana lica sa privremenim boravkom, privatna vozila diplomatskih lica
 • Prenos vlasništva i zaključivanje ugovora o kupoprodaji vozila iz svih krajeva Srbije
 • Tehnički pregled vozila

GALERIJA

Alfa Prime D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Gramšijeva 2

11000 Beograd

TELEFON

011/275-2871
065/844-43-34
011/275-4876

E-MAIL

office@alfaprime.co.rs