INFORMACIJE O FIRMI

MI SE PROFESIONALNO BAVIMO

SELIDBAMA I TRANSPORTOM

AKO VAM TO TREBA NA PRAVOM STE MESTU

Garantujemo Vam da ćete selidbu u novi prostor uz naše usluge osetiti što manje stresno i sa olakšanjem uz našu organizaciju rada! Višegodišnje iskustvo nam daje za pravo da se time pohvalimo. Iz iskustva znamo da Vam ukažemo na najlakši način da selidbu obavite što bezbolnije i bez stresa. Od pakovanja stvari, koje možemo obaviti umesto Vas u Vašem prisustvu na profesionalan način. Ono što želite sami da spakujete to i uradite ali ako Vam zatreba savet mi smo tu da Vam pomognemo i olakšamo. Naši radnici su od poverenja i spremni na sardnju. Vaša sigurnost da ćemo obaviti selidbu ili / i transport korektno biće upotpunjena radnim nalogom u kome evidentiramo količinu, stanje stvari i podatke radnika koji su angažovani na selidbi za Vas.

Naša osnovna delatnost su TRANSPORT i SELIDBE a to podrazumeva da:

– Vršimo PAKOVANJE na Vaš zahtev. Time garantujemo još veći kvalitet transporta. 
 – Vršimo i delatnost DEMONTAŽE i MONTAŽE nameštaja i uredjaja.
 – Transport KABASTOG TERETA,  klavira, sefova, velikih mašina bez demontaže, specijalnog tereta, tereta velikog gabarita ma šta to za Vas značilo.

Pored osnovnih usluga, u ponudi su i usluge:

– SKLADIŠTENJA ili ODNOŠENJA NEPOTREBNIH STVARI i njhovog adekvatnog odlaganja, 
 – ODNOŠENJA ODPADA KAO I ELEKTRONSKOG ODPADA na zakonom propisane deponije uz potrebnu dokumentaciju i potvrde o uništenju.
 – Kao poslednje ali ne i krajnje, vršimo i uslugu ČIŠĆENJA STAMBENOG     i / ili POSLOVNOG PROSTORA najsavremenijim mašinama za sve vrste materijala.

http://profesional011.webs.com/

GALERIJA

AGENCIJA ZA TRANSPORT I SELIDBE PROFESSIONAL 011 BEOGRAD

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Krajiška 59

11080 Beograd

TELEFON

064/204-76-09

E-MAIL

profesional011@gmail.com