INFORMACIJE O FIRMI

AEGEA je kompanija koja se bavi proizvodnjom i distribucijom toplotnih pumpi najnovije generacije. Višegodišnje znanje i iskustvo u proizvodnji toplotnih pumpi su pretočeni u vrhunske proizvode izuzetnih karakteristika, pouzdanosti i dugotrajnosti.
Tim vrhunskih inženjera, elektroničara,programera i dizajnera je zaslužan za to što ispred sebe imate toplotne pumpe sačinjene po meri vas, vašeg komfora i prirode koja vas okružuje. Vrhunski kvalitet, dizajn, zadovoljstvo i iskustvo kupaca, besprekorna usluga i tehnička podrška su vrednosti koje kompanija AEGEA neguje kao svoje.

Pored predstavljenih standardnih modela pumpi u mogućnosti smo da vam ponudimo namenske pumpe koje zadovoljavaju potrebe Vašeg objekta. Jedna od mogućnosti su i klasteri pumpi s centralnom procesnom jedinicom koja upravlja radom klastera. Na ovaj način se postižu značajne uštede u pogledu regulacije angažovane snage, a potrošnja prati krivu gubitaka samog objekta.

Ukljucite, isključite, pojačajte, smanjite, podesite… jednostavno, lako i intuitivno. AEGEA je svoje uređaje opremila ekranima osetljivim na dodir, tako da je komunikacija sa uređajima jednostavna i efikasna.

Rad sistema je pod budinim okom servisne službe. Za nas ne postoje nepredviđene okolnosti, svi problemi se rešavaju i pre nego što saznate za njih.

GALERIJA

AEGEA d.o.o

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Velikoremetska 2

11000 Palilula - Beograd

TELEFON

063/107-83-64

063/107-07-47

E-MAIL

office@aegea.rs