INFORMACIJE O FIRMI

Autoprevoznik Stošic Ivan” je firma cija je osnovna delatnost transport, organizacija i kordiniranje selidbe u gradskom, medugradskom i medunarodnom prevozu. Profesionalne i pouzdane usluge su rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva.
Agencija Stošić je lider na našem tržištu kada su selidbe Beograd u pitanju. Ponosni smo na činjenicu da smo izvršili najveći broj selidbi u ovoj godini, a veliki broj poznatih licnosti koji je koristio naše usluge pokazatelj je da smo pravi stručnjaci u ovom poslu. Selidbe Beograd nudi Vam kompletnu uslugu kada su selidbe kuća, stanova, vikendica, poslovnog prostora i lokala u pitanju. Za Vas ćemo izvršiti, ukoliko Vam je to potrebno, pakovanje i transport svih predmeta i stvari koji se nalazi u Vašem domu ili firmi na novu lokaciju.

Agencija za selidbe vrši sledeće usluge:

  • selidbekombi i kamionskog prevoza
  • utovar, prevoz, istovar
  • montaža i demontaža nameštaja
  • prevoz specijalnih tereta (kasa, klavira…)
  • odvoz starog nameštaja i nepotrebnih stvari
  • pakovanje i zaštita stvari uz garanciju
  • besplatne procene svih usluga
  • medjunarodne selidbe
  • selidbe firme

Za našu agenciju rade stručnjaci koji u ovom poslu imaju višegodisnje iskustvo. Ukoliko imate višak stvari koje su Vam nepotrebne ili želite samo da ih odložite, u mogućnosti smo da Vam i tu izadjemo u susret jer raspolažemo prostranim magacinima i skladištima u koje možete da ostavite sve svoje stvari ili nameštaj. Takodje, kada su selidbe Beograd u pitanju, vršimo monatažu i demontažu nameštaja, prevoz specijalnog tereta kao sto su klaviri, TA peći, jahte, brodovi i čamci, a vršimo i besplatnu procenu selidbi. Rasplažemo prostranim kamionima i kombijima tako da neće doći do nabacivanja stvari jednih preko drugih, lomljenja i oštećenja imovine. Sa nama ste u sigurnim rukama.

Važno je napomenuti da naša agencija svojim klijentima nude usluge po najpovoljnijim cenama, kao i selidbe u inostranstvo. Mi cemo Vas rado posavetovati kako da najbolje spakujete i zastitite lomljive stvari i dragocenosti, kakve kutije i zastitni material u tom slučaju treba da koristite. Uverite se i sami da smo najbolji izbor za Vas i pozovite nas sto pre ukoliko ste odlucili da se selite!

Ukoliko želite da Vaša selidba protekne sa što manje stresa i brige, obratite nam se s poverenjem i naši strucni radnici ce posao obaviti najkvalitetnije i u najkracem mogucem roku!

GALERIJA

ABC Autoprevoznička radnja

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vodovodska 177

11030 Beograd

TELEFON

065/2571-606

011/2571-606

E-MAIL

prevoz011rs@gmail.com