Lomax company d.o.o.Lomax company

Lomax Company d.o.o. je osnovan 2001. godine kao kompanija čija je osnovna delatnost trgovina. Od starta postajemo distributer multinacionalnih kompanija “Kimberli&Clark” i “Johnson Wax”. Nedugo potom, počinjemo da distribuiramo proizvode kompanija “Mirato” i “Colgate Palmolive Adria”.

Sa stečenim iskustvom i željom da unapredimo naše poslovanje, delatnost širimo i na proizvodnju. Naš brend LM TOX je od samog starta, lider na tržištu insekticida u Srbiji. Brend Kosili je najomiljenjiji brend dečije kozmetike na teritoriji bivše Jugoslavije i takođe lider na tržištu Srbije.

U cilju stalnog poboljšanja i očuvanja konkurentnosti, sertifikovali smo sistem upravljanja kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001 i implementiranog HACCP sistema, što prati i početak distribucije farmaceutskih proizvoda.

Lomax Company je danas, kompanija koja ostvaruje odlične rezultate u oblasti distribucije i proizvodnje, te pokazuje maksimalnu efikasnost i efektivnost u poslovanju.

Naši partneri su domaće i međunarodne kompanije, čije dugogodišnje iskustvo i znanje u kombinaciji sa našom energijom, fleksibilnošću i kreativnošću, iz godine u godinu donosi uspeh i rast.

Distribucija robe široke potrošnje predstavlja našu osnovnu delatnost. Za sve programe koje distribuiramo, garantujemo dostupnost robe u svakom trenutku našim krajnjim potrošačima.

Otvoreni smo za saradnju nudeći sopstvene resurse potencijalnim poslovnim partnerima za uvoz i distribuciju njihovih brendova na teritoriju Srbije i zemalja u okruženju. Takođe, zainteresovani smo za proširenje svoje distributivne ponude i mreže na teritoriju EU.

Distributivni centri kompanije sa oko 6.500m2 skladišnog prostora su regionalno pozicionirani i nalaze se u Subotici, Temerinu, Beogradu, Kragujevcu i Nišu.

Roba se kupcima isporučuje flotom koju čini 20 vozila nosivosti od 1.3 do 20 tona. Sva vozila su opremljena GPS uređajima, a organizacija, kontrola i praćenje se vrši svakodnevno.

lmx.png lmx-tecni-sapun-ph7-moss-500ml.png lmx-tecni-sapun-ph7_pearl-1l.png lmx-tvrdi-sapun-100g-ocean_blue.jpg lmx-tvrdi-sapun-pink-passion-75g.png lmx-wind-mikrosprej_ocean.jpg lmx-quit-narukvica-sa-3-refila_orange.png baly-prasak-15-kg.png lmx-poklon-paket-za-zene-mild_0_0.png quit-100ml.png lmx-dezodorans-za-zene_original.png lmx-dezodorans-za-zene-poetic-harmony.png lmx-gel-za-tusiranje-za-muskarce-vision.png touch-of-orient.png lm-tox.png oxo.png dalan.png gold-cereal.png oxo.png

Lomax company d.o.o.

Delatnost:
TRGOVINA NA VELIKO I MALO / Preduzeće za trgovinu, EXPORT-IMPORT, promet i usluge
PIB:
100958855
Adresa:
Maksima Gorkog 20
Poštanski Broj:
24000
Grad / Opština:
Subotica /
Telefon: 024/551-300
Telefon2: 024/671-000
Email: office@lomax-company.com
Web: http://www.lomax-company.com/