Folegandros D.O.O.Folegandros d.o.o. je usko specijalizovano preduzće koje se bavi prodajom i ugradnjom klasičnog i lamelnog parketa. Na tržištu Beograda, odnosno Srbije, prisutni smo već 11 godina u branši podnih obloga (parketa). Godišnje plasiramo desetine hiljada svih vrsta parketa i ugradimo oko 20.000 m2 klasičnog parketa.
Pored parketa, u asortimanu imamo sve vrste lepkova za parket (jednokomponentnih i dvokomponentnih), lakova za parket (domaćih i stranih proizvodjača), kao i sve vrste lajsni za parket i ostalih pratećih materijala.
Posedujemo skladišni prostor od oko 300 m2 koji ispunjava sve uslove propisane standardima za skladištenje parketa. Posedujemo sredstva za utovar i prevoz robe do kupca (viljuškar i kombi) kao i vrlo kvalitetne mašine za postavljanje/hoblovanje parketa.
Za nas ugradnju izvodi ekipa iskusnih parketara, bivših radnika jedne od bivših najstarijih i najvećih fabrika parketa – „Novi Dom“ iz Debeljače.Radove, prodaju i distribuciju naših proizvoda vršimo na teritoriji cele republike.
Takodje, vršimo uvoz hrastovog klasičnog parketa većih dimenzija u extra i prvoj klasi iz Hrvatske i Ukrajine.

U ponudi imamo:

1) PARKET (svih vrsta, klasa i dimenzija)
a) HRASTOV PARKET – klasični i lamelni
b) BUKOV PARKET – klasični i lamelni
c) JASENOV PARKET – klasični i lamelni

2) LAK ZA PARKET
a) Dvokomponentni poliruetanski
a) Specijalni lakovi visokog sjaja
Lakovi su domaće i strane proizvodnje(DUGA, DUGA -SPECIJAL, ER-lak, BONNA, CROMOS, itd.)
lak za parket

3) LEPAK ZA PARKET
a) Obični (domaće proizvodnje, Čačak)
b) Dvokomponentni (domaći i strani)

4) LAJSNE ZA PARKET
a) klasične
b) sokla Posedujemo izuzetno kvalitetne klasične (trouglaste) parket lajsne od punog drveta svih vrsta drveta kao i sokla i viner lajsne svih vrsta drveta i to visine od 6 do 12 cm.
Naši parketi i lajsne su ugradjeni u čuvenim beogradskim hotelima „Moskva“ i „Mažestik“ kao i u drugim objektima firmi „Energoprojekt“, „Ratko Mitrović -Dedinje“, itd.
Naš bukov klasični paren parket ukrašava mnoge galerije i salone u Beogradu i van njega (Galerija likovnih umetnosti). Naše sokla lajsne od hrastovog punog drveta su ugradjene u Saveznu skupštinu.
Malo je novih naselja u Beogradu Čije stanove ne krasi naš hrastov i bukov parket kao i naše čuvene sokla lajsne.

Od samog početka rada preduzeća radimo otpremanje robe do kupca kao i postavljanje svih vrsta parketa kao i repariranje ostalih postojećih parketa u stanovima i objektima.
Imamo ekipu izuzetno iskusnih majstora (kvalifikovanih parketara) koja je do sada za 11 godina ugradila više hiljada kvadratnih metara parketa i reparilala desetine hiljada već postojećih starih parketa po stanovima i objektima.

logo.png o-nama.jpg o-parketu.jpg postavljenje-parketa.jpg proizvodi.jpg usluge1.jpg usluge3.jpg

Folegandros D.O.O.

Delatnost:
GRADJEVINARSTVO / Postavljanje parketa i laminata
PIB:
101683299
Adresa:
Severni Bulevar 5b
Poštanski Broj:
11000
Grad / Opština:
Beograd / Zvezdara
Telefon: 011/208-42-68
Telefon2: 062/293-374
Email: folegandrosparket@gmail.com
Web: http://www.parketfole.com/