AHH RIBA RESTORANAHH RIBA RESTORAN

Mi smo Tim & Fish i preuzeli smo kormilo u naše ruke i to i jeste direktan razlog zašto danas jesmo restoran koji se izdvaja svojim konceptom i načinom poslovanja gde sa ponosom možemo da upoznamo naše goste sa činjenicom da posedujemo već restoran koji uspešno posluje u Podgorici pod istim imenom I da smo jedni od rektih koji poseduju svoj Brod koji nam omogućuje da sa sigurnošću garantujemo za poreklo I svežinu robe… Upravo sa tog Broda kreće naša priča i ona nam je merilo da je Ahh… Riba uhvatila pravi kurs i da plovimo u dobrom smeru.

Enterijer našeg restorana usklađen je sa potrebama savremenih ljudi. Svojim stilom prostor našeg restorana idealan je za Vaš poslovni sastanak, porodične proslave i okupljanje sa prijateljima. Veoma lep ambijent, ribljeg restorana "Ahh... Riba" uz obilje hrane, pića i dezerta, zagolicaće maštu svih naših gostiju.

Više o nama na našem sajtu

http://www.ahhriba.com

logo-small-v-1-100x70.png image-gallery-1.jpg image-gallery-2.jpg image-gallery-3.jpg image-gallery-4.jpg image-gallery-5.jpg image-gallery-6.jpg image-gallery-7.jpg image-gallery-9.jpg

AHH RIBA RESTORAN

Delatnost:
UGOSTITELJSTVO / Restorani
PIB:
110102539
Adresa:
Obilićev Venac 27/2
Poštanski Broj:
11000
Grad / Opština:
Beograd /
Telefon: 065/909-3339
Telefon2: 011/2620-442
Email: office@ahhriba.com
Web: http://www.ahhriba.com/