Hotel Townhouse 27Smešten u šarmantnom starom delu Beograda, Townhouse 27 važi za jedini autentičan butik hotel, urbanu čaroliju u gradu okruženom rekama.

Ova oaza tišine pruža gostima priliku da se potpuno izoluju iz života u vremenu preopterećenom obavezama i uživaju u umetničkoj atmosferi koju prožima specifičan dizajnerski luksuz.

Na raspolaganju su Vam sve pogodnosti savremenog doba, prostrane sobe koje važe za najveće u gradu i višestruko nagrađivana usluga koja je razvijena do nivoa ličnog konsijerža.

Hotel sadrži 21 izuzetno veliku, luksuznu smeštajnu jedinicu, uključujući 9 apartmana, koje gostima obezbeđuju izolovano mesto za odmor, mir i tišinu. Sadržaj mini bara možete unapred da planirate i poručite,

baš kao kod kuće, a smeštaj uključuje veliki i udoban bračni krevet, mogućnost izbora različitih tipova jastuka, veliki prostor za sedenje sa ultra modernom sofom, Bang & Olufsen televizor, Nespresso aparat samo za Vas,

odabrane DVD sadržaje, kao i specijalnu selekciju vina vrhunskog kvaliteta direktno iz naše vinarije i mnoštvo privlačnih sitnih poslastica koje stalno stižu – jer ste Vi u svakom trenutku VIP.


Hotel Townhouse 27

Delatnost:
UGOSTITELJSTVO / Hoteli i moteli
PIB:
101994471
Adresa:
Maršala Birjuzova 27
Poštanski Broj:
11000
Grad / Opština:
Beograd /
Telefon: 011/20-22-900
Telefon2: 060/80-50-290
Email: hotel@townhouse27.com
Web: http://www.townhouse27.com